Strona główna » Inne » Ogólne » Społeczność
Społeczność [wiadomość #62343] czw, 21 stycznia 2010 16:17 Przejdź do następnej wiadomości
Ejael jest aktualnie niedostępny Ejael  Poland
Miejsce: Warszawa
Junior Member
Witam,
od kilku lat czytam KU. Propagowałem ją na kilku forach i stronach internetowych - z różnym skutkiem Smile Bardzo fajnie że jest to forum - to na pewno pomoże trochę się zintegrować i wymienić opiniami. Założyłem polskie konto KU na www.facebook.com - zapraszam do subskrypcji. Zamieszczam tam po prostu cytaty z KU a cel jest taki że może uda się trochę zintegrować czytelnikom - zawsze miło jest widzieć że jest nas kilka osób Very Happy

pozdr
Ejael

Immortalis! Memento mori!
www.facebook.com -> Księga URANTII |Codziennie cytaty z KU|
Re: Społeczność [wiadomość #63195 (odpowiedź na #62343) ] pon, 08 lutego 2010 14:39 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
rajcelem jest aktualnie niedostępny rajcelem  Poland
Senior Member
Ja planuję stworzenie czegoś w rodzaju słownika, w którym będą cytaty z księgi wyjaśniające pojęcia używane w księdze.
Na przykład hasło "prawda" czy "duchowość".
Pamiętam, że można znaleźć wytłumaczenia co autorzy mają na myśli pod tymi pojęciami, ale nie potrafię ich znaleźć "na szybko".
Re: Społeczność [wiadomość #71112 (odpowiedź na #62343) ] ndz, 13 czerwca 2010 14:08 Przejdź do poprzedniej wiadomości
AHPeter jest aktualnie niedostępny AHPeter  Japan
Miejsce: Japonia
Junior Member

Cześć, ja założyłem Stronę ABUNDANT HOPE Polska (Wielka Nadzieja)
Tłumaczę tam przekazy od Chrystusa Michała, Esu Immanuela, S333, Monjoronsona, itd. Które prawie codziennie dochodzą. Proszę zobaczcie i może ktoś pomoże w tłumaczeniach, bo ja tłumaczę z niemieckiego.

http://ahpolska.blogspot.com/

Dzięki i cieszę się bardzo że to forum znalazłem.
Pozdrowienia

Peter z Japonii

Nasz świat który my tworzymy jest inny niż ten który oni stworzyli, działajmy razem dla lepszej przyszłości.
Idź do forum:

Aktualna data: czw wrz 9 02:19:30 CEST 2010

Łączny czas generowania strony wyniósł 0,04792 sekund.
.:: Kontakt :: Strona główna ::.